ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σου
Κερδίστε με την εγγραφή σας αποκλειστικά προνόμια συνεργάτη B2B, για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλέστε 2382022137

Όροι & Προυποθέσεις

Το klikareto.com είναι ηλεκτρονικό κατάστημα με όλα τα είδη οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού, με έδρα στα Γιαννιτσά. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας προτείνουμε να συμβουλευτείτε τους παρακάτω όρους . Περιηγηθείτε και επικεντρώστε την προσοχή σας, διότι η τυχόν συναλλαγή μαζί μας διέπεται από αυτούς τους όρους. Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό
Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Είναι σημαντικό να σας επισημάνουμε ότι ο μεγαλύτερος όγκος των προϊόντων μας παραδίδεται στην εργοστασιακή του συσκευασίας αμοντάριστα. Αυτό συμβαίνει καταρχάς για την διατήρηση της αρτιότητας των προϊόντων καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος φθοράς κατά τη μεταφορά, αν το προϊόν είναι συναρμολογημένο. Κατά δεύτερον αυξάνεται ο όγκος του προϊόντος και κατά συνέπεια και τα έξοδα αποστολής. Μέσα στη συσκευασία διατίθενται οδηγίες συναρμολόγησης καθώς και τα παρελκόμενα. Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία χρειαστείτε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης (23820 22137).

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Προκειμένου να υλοποιήσετε μια ηλεκτρονική παραγγελία θα πρέπει να γνωστοποιήσετε κάποια από τα προσωπικά σας στοιχεία(όπως ονοματεπώνυμο-διεύθυνση κατοικίας-τηλέφωνο κλπ). Η εταιρία επεξεργάζεται αυτά τα δεδομένα και τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997 σας εγγυάται εχεμύθεια και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ/ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
Η παραγγελία σας πρέπει να υλοποιείται είτε μέσω του διαδικτύου συμπληρώνοντας την σχετική ηλεκτρονική φόρμα είτε τηλεφωνικώς. Μία παραγγελία θεωρείται ληφθείσα όταν λάβετε το σχετικό ενημερωτικό μήνυμα ή e-mail , ότι η παραγγελία σας καταχωρήθηκε. Κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας επιβεβαιώνεται την διαθεσιμότητα και το χρόνο παράδοσης των προϊόντων που παραγγείλατε. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια αλλαγή από τις πληροφορίες που αναγράφονται στο site το klikareto.com θα σας ενημερώσει γι αυτό.
Πριν μπείτε στη διαδικασία να παραγγείλετε κάποια από τα προϊόντα μας λάβετε υπόψη σας τα εξής:
    Οι διαστάσεις των προϊόντων αναγράφονται κατά προσέγγιση και μόνο για λόγους ενημέρωσης.
    Οι φωτογραφίες των προϊόντων ενδέχεται να είναι ενδεικτικές.
    Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α., της τάξεως του 24%.
    Όλα τα προϊόντα διατίθενται σε πακέτο αμοντάριστα.
    Φωτογραφίες κύριων προϊόντων που τυχόν έχουν μέσα τους διακοσμητικά και άλλα αξεσουάρ δεν συνοδεύονται με το προϊόν και κατ' επέκταση δεν πωλούνταν, βρίσκονται στην εικόνα μόνο για λόγους αισθητικής.
Έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εμφανιστούν όσο το δυνατόν ακριβέστερα τα χρώματα και οι εικόνες των προϊόντων που προβάλλονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Δεν μπορούμε όμως να εγγυηθούμε ότι η οθόνη της συσκευής σας αποδίδει τα χρώματα με ακρίβεια.
    Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση.
    Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών ισχύουν για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα.
 
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ
H εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από τη στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή. Εάν οποιοδήποτε τμήμα της παρούσας Συμβάσεως αποδειχθεί άκυρο ή ανεφάρμοστο με απόφαση δικαστηρίου, η υπόλοιπη Σύμβαση θα συνεχίσει να ισχύει. Η εταιρεία δύναται να συνάψει συμφωνία για την ανάθεση των υποχρεώσεών της σε κατάλληλο τρίτο πρόσωπο. Σε αντίθετη περίπτωση, κανένα μέρος δεν θα δικαιούται να εκχωρήσει ή μεταβιβάσει τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις του.

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ
Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων των Γιαννιτσών.