ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σου
Κερδίστε με την εγγραφή σας αποκλειστικά προνόμια συνεργάτη B2B, για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλέστε 2382022137

Απλώστρες

Κωδικός Προϊόντος: 700-00808
Απλώστρα δέκα μέτρων κρεμαστή κατασκευασμένη από μέταλλο εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο και πλαστικές λαβές σε λευκό χρώμα. Ιδανική και πρακτική επιλογή που θα βοηθήσει στην οργάνωση του χώρου σας. Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται μονταρισμένο, όπως απεικονίζεται στη φωτογρ..
Κωδικός Προϊόντος: 700-00806
Απλώστρα είκοσι μέτρων κατασκευασμένη από μέταλλο εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο σε μαύρο χρώμα. Διαθέτει αντιολισθητικά πλαστικά μέρη και με μεγάλη αντοχή στα μεγάλα βάρη. Ιδανική και πρακτική επιλογή που θα βοηθήσει στην οργάνωση του χώρου σας. Σημείωση: Το προϊόν παραδί..
Κωδικός Προϊόντος: 100-01578
Απλώστρα ρούχων με δύο επεκτεινόμενα φτερά, πτυσσόμενη κατασκευασμένη από μεταλλικό σκελετό με ηλεκτροστατική βαφή σε ασημί χρώμα. Αποτελεί μια ιδανική επιλογή διότι προσφέρει επιπλέον ανάπτυγμα ρούχων 18 μέτρα και εύκολο κλείσιμο για εξοικονόμηση χώρου.Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται μονταρισμένο..
Κωδικός Προϊόντος: 700-00796
Απλώστρα δέκα μέτρων κατασκευασμένη από αλουμίνιο εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο σε ασημί χρώμα. Ιδανική και πρακτική επιλογή που θα βοηθήσει στην οργάνωση του χώρου σας. Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται μονταρισμένο, όπως απεικονίζεται στη φωτογραφία...
Κωδικός Προϊόντος: 700-01098
Απλώστρα τοίχου πτυσσόμενη για τη μέγιστη εξοικονόμηση χώρου εξαιρετικής ποιότητας και ανθεκτικότητας. Μπορεί να τοποθετηθεί εσωτερικά ή εξωτερικά του σπιτιού. Όταν είναι κλειστή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρεμάστρα μιας θέσης. Μία πρακτική επιλογή απαραίτητη για κάθε νοικοκυριό.Σημείωση: Το πρ..
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)