ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σου
Κερδίστε με την εγγραφή σας αποκλειστικά προνόμια συνεργάτη B2B, για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλέστε 2382022137

Τριθέσιοι καναπέδες

Κωδικός Προϊόντος: 100-03268
Καναπές τριθέσιος βαρέως τύπου , ο οποίος μετατρέπεται σε κρεβάτι, κατασκευασμένος από μασίφ ξύλινο σκελετό και ύφασμα υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στον χρόνο σε χρώμα γκρι. Ιδανική και κομψή επιλογή για καθε χώρο καθώς μπορεί εύκολα να εναρμονιστεί με την υπάρχουσα διακόσμηση και να σας χαρί..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03241
Τριθέσιος καναπές κρεβάτι κλικ-κλακ κατασκευασμένος από ξύλινο σκελετό (βαρέους τύπου), υψηλής ποιότητας και υφασμάτινη βελούδινη επένδυση σε χρώμα γκρι.Με γωνιακά πόδια ύψους 5εκ, σε απομίμηση ξύλου και ενισχυμένο αποθηκευτικό χώρο με επένδυση μελαμίνης, καθώς και υφασμάτινη επένδυση στην πλάτη. Ο..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03243
Τριθέσιος καναπές κρεβάτι κατασκευασμένος από ξύλινο σκελετό βαρέους τύπου και ύφασμα soft touch εξαιρετικής ποιότητας, καπιτοναρισμένο σε χρώμα γκρι. Με γωνιακά πόδια (5 εκατοστών) σε απομίμηση ίνοξ, επιπλέον πόδια για στήριξη και ενισχυμένο αποθηκευτικό χώρο με επένδυση μελαμίνης. Ο καναπές διαθέτ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03242
Τριθέσιος καναπές κρεβάτι κατασκευασμένος από ξύλινο σκελετό βαρέους τύπου και ύφασμα soft touch εξαιρετικής ποιότητας, καπιτοναρισμένο σε χρώμα μπεζ. Με γωνιακά πόδια (5 εκατοστών) σε απομίμηση ίνοξ, επιπλέον πόδια για στήριξη και ενισχυμένο αποθηκευτικό χώρο με επένδυση μελαμίνης. Ο καναπές διαθέτ..
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)