ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σου
Κερδίστε με την εγγραφή σας αποκλειστικά προνόμια συνεργάτη B2B, για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλέστε 2382022137

Σιδερώστρες ρούχων

Κωδικός Προϊόντος: 700-00646
Σιδερωτήριο ρούχων φορητό μπτυσσόμενο με πλέγμα και κρεμάστρα για εύκολη αποθήκευση. Χρηστικό για κάθε μικρό και μεγάλο χώρο καθώς και για ξενοδοχείο...
Κωδικός Προϊόντος: 100-01040
Σιδερώστρα ρούχων με ενισχυμένο σκελετό στήριξης σε ασημί χρώμα και αντιολισθητικά πέλματα, ενισχυμένο πλέγμα ατμοσιδερώματος και βάση για το σίδερο με επίστρωση σιλικόνης για αντιολισθητική ιδιότητα και κλείστρο ασφαλείας στη θέση αποθήκευσης.-Το σχέδιο και το χρώμα του σιδερόπανου μπορεί να διαφέ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-01042
Σιδερώστρα ρούχων με ενισχυμένο σκελετό στήριξης σε ασημί χρώμα και αντιολισθητικά πέλματα, ενισχυμένο πλέγμα ατμοσιδερώματος και βάση για το σίδερο με επίστρωση σιλικόνης για αντιολισθητική ιδιότητα και κλείστρο ασφαλείας στη θέση αποθήκευσης.-Το σχέδιο και το χρώμα του σιδερόπανου μπορεί να διαφέρ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-01043
Σιδερώστρα ρούχων με ενισχυμένο σκελετό στήριξης σε ασημί χρώμα και αντιολισθητικά πέλματα, ενισχυμένο πλέγμα ατμοσιδερώματος και βάση για το σίδερο με επίστρωση σιλικόνης για αντιολισθητική ιδιότητα. Κλείστρο ασφαλείας στη θέση αποθήκευσης.-Το σχέδιο και το χρώμα του σιδερόπανου μπορεί να διαφέρει ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-02366
Σιδερώστρα ρούχων με ενισχυμένο σκελετό στήριξης σε ασημί χρώμα και αντιολισθητικά πέλματα, ενισχυμένο πλέγμα ατμοσιδερώματος και βάση για το σίδερο με επίστρωση σιλικόνης για αντιολισθητική ιδιότητα και κλείστρο ασφαλείας στη θέση αποθήκευσης. Mία πρακτική και εύχρηστη πρόταση, απαραίτητη για κάθε ..
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)