ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σου
Κερδίστε με την εγγραφή σας αποκλειστικά προνόμια συνεργάτη B2B, για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλέστε 2382022137

Συρταριέρες κουζίνας

Κωδικός Προϊόντος: 700-00372
Καρότσι πτυσσόμενο τροχήλατο βαρέως τύπου σε μαύρο χρώμα. Διαστάσεις: 33x40x85εκ...
Κωδικός Προϊόντος: 100-01241
Συρταριέρα αποθήκευσης κατασκευασμένη από πλαστικό υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στον χρόνο σε χρώμα καφέ με μπεζ. Ιδανική και κομψή επιλογή τόσο για τον επαγγελματικό όσο και για τον προσωπικό σας χώρο καθώς θα χαρίσει στον χώρο σας ένα ιδιαίτερο στυλ. Η συρταριέρα διαθέτει συρτάρια για να το..
Κωδικός Προϊόντος: 700-00044
Μανάβης τρόλει μεταλλικός σε ασημί χρώμα.Διαθέτει τρία καλάθια με μεταλλικό διχτυωτό πλέγμα ρόδες και χειρολαβή για εύκολη χρήση στη μεταφορά.Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο και συσκευασμένο. Περιέχει αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης. Σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια στο μοντάρισμ..
Κωδικός Προϊόντος: 700-00805
Τρόλεϊ κουζίνας κατασκευασμένο από μέταλλο εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο σε μαύρο χρώμα. Διαθέτει τέσσερις θέσεις για την αποθήκευση και τοποθέτηση των αντικειμένων σας και ροδάκια για εύκολη μετακίνηση. Ιδανική και πρακτική επιλογή που θα ανανεώσει τη διακόσμηση του χώρο..
Κωδικός Προϊόντος: 700-00095
Μανάβης τρόλει μεταλλικός σε ασημί χρώμα.Διαθέτει τέσσερα καλάθια με μεταλλικό διχτυωτό πλέγμα ρόδες και χειρολαβή για εύκολη χρήση στη μεταφορά.Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο και συσκευασμένο. Περιέχει αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης. Σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια στο μοντάρ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-02456
Συρταριέρα αποθήκευσης από ανακυκλωμένο πλαστικό βαρέως τύπου με τέσσερα αεριζόμενα συρτάρια αποθήκευσης. Κατάλληλη για εσωτερικό αλλά και εξωτερικό χώρο, με πλαστικά πόδια στήριξης για εύκολο καθάρισμα. Διαθέτει διαστάσεις 38 x 47 x 92cm και βάθος συρταριού 20cm...
Κωδικός Προϊόντος: 700-00804
Τρόλεϊ κουζίνας κατασκευασμένο από μέταλλο εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο σε λευκό χρώμα. Διαθέτει τρεις θέσεις για την αποθήκευση και τοποθέτηση των αντικειμένων σας και ροδάκια για εύκολη μετακίνηση. Ιδανική και πρακτική επιλογή που θα ανανεώσει τη διακόσμηση του χώρου π..
Κωδικός Προϊόντος: 100-02696
Φρουτοθήκη με ροδάκια "Μανάβης κουζίνας" με μεταλλικό σκελετό σε ασημί χρώμα. Διαθέτει 3 πλαστικά καλάθια. Ιδανικό για να τακτοποιήσετε φρούτα και λαχανικά. Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο και συσκευασμένο. Περιέχει αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης. Σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια ..
Κωδικός Προϊόντος: 700-00629
Μεταλλικό στρόγγυλο τρόλεϊ  με πλαστικά ράφια πολλαπλών χρήσεων 2 θέσεων,μεγάλης αντοχής  με ρόδες.Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο και συσκευασμένο. Περιέχει αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης. Σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια στο μοντάρισμα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι σ..
Κωδικός Προϊόντος: 700-01041
Συρταριέρα που αποτελείται από τρία συρτάρια ευρύχωρα και άνετα ώστε να σας προσφέρουν επαρκή χώρο αποθήκευσης. Ο σκελετός της είναι κατασκευασμένος από μέταλλο και MDF, ενώ τα συρτάρια έχουν επενδυθεί από ύφασμα υψηλής ποιότητας σε γκρι απόχρωση. Διαθέτει κομψά μεταλλικά χερούλια. Μία πρακτική κα..
Κωδικός Προϊόντος: 700-00630
Μεταλλικό στρόγγυλο τρόλεϊ  με πλαστικά ράφια πολλαπλών χρήσεων 3 θέσεων,μεγάλης αντοχής  με ρόδες.Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο και συσκευασμένο. Περιέχει αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης. Σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια στο μοντάρισμα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι σ..
Κωδικός Προϊόντος: 700-00721
Μεταλλικό ορθγώνιο τρόλεϊ  με πλαστικά ράφια πολλαπλών χρήσεων 3 θέσεων,μεγάλης αντοχής  με ρόδες.Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο και συσκευασμένο. Περιέχει αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης. Σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια στο μοντάρισμα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 14 (2 Σελ.)