ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σου
Κερδίστε με την εγγραφή σας αποκλειστικά προνόμια συνεργάτη B2B, για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλέστε 2382022137

Κάδοι απορριμάτων

Κωδικός Προϊόντος: 700-00504
Σετ μπάνιου που περιλαμβάνει έναν κάδο και ένα πιγκάλ. Είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο μέταλλο σε γκρι χρώμα και λευκές λεπτομέρειες. Ο κάδος έχει χωρητικότητα 7 λίτρων. Μία κομψή και καλαίσθητη επιλογή για το χώρο του μπάνιου σας.Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο και συσκευασμένο. Περ..
Κωδικός Προϊόντος: 700-00964
Κάδος απορριμάτων 10lt κατασκευασμένος από πλαστικό εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο σε συνδυασμό μπεζ και καφέ χρώματος. Ιδανική και πρακτική επιλογή για τον χώρου του μπάνιου σας αλλά και για γενική χρήση...
Κωδικός Προϊόντος: 700-00970
Κάδος απορριμμάτων πεντάλ 5 λίτρων ανοξείδωτος σε χρώμα ασημί. Ιδανική και κομψή επιλογή για κάθε χώρο καθώς μπορεί εύκολα να εναρμονιστεί με τον χώρο που θα το τοποθετήσετε...
Κωδικός Προϊόντος: 700-01087
Μεταλλικό πεντάλ  inox με μοναδικό design σφυρηλάτησης επιφάνειας, εξαιρετικής ποιότητας σε ασημί χρώμα. Ιδανική και κομψή επιλογή για κάθε χώρο καθώς μπορεί εύκολα να εναρμονιστεί με τον χώρο που θα το τοποθετήσετε...
Κωδικός Προϊόντος: 700-00975
Σετ πιγκάλ με κάδο 7 λίτρων, κατασκευασμένο από μέταλλο υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στον χρόνο σε χρώμα γκρι. Ιδανική και κομψή επιλογή για κάθε χώρο καθώς μπορεί εύκολα να εναρμονιστεί με την υπάρχουσα διακόσμηση και να ομορφύνει τον χώρο που θα τοποθετηθεί. Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται ..
Κωδικός Προϊόντος: 700-00977
Σετ πιγκάλ με κάδο 7 λίτρων, κατασκευασμένο από μέταλλο υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στον χρόνο σε χρώμα κόκκινο. Ιδανική και κομψή επιλογή για κάθε χώρο καθώς μπορεί εύκολα να εναρμονιστεί με την υπάρχουσα διακόσμηση και να ομορφύνει τον χώρο που θα τοποθετηθεί. Σημείωση: Το προϊόν παραδίδετ..
Κωδικός Προϊόντος: 700-00976
Σετ πιγκάλ με κάδο 7 λίτρων, κατασκευασμένο από μέταλλο υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στον χρόνο σε χρώμα πράσινο. Ιδανική και κομψή επιλογή για κάθε χώρο καθώς μπορεί εύκολα να εναρμονιστεί με την υπάρχουσα διακόσμηση και να ομορφύνει τον χώρο που θα τοποθετηθεί. Σημείωση: Το προϊόν παραδίδετ..
Κωδικός Προϊόντος: 700-00513
Σετ μπάνιου που περιλαμβάνει έναν κάδο και ένα πιγκάλ. Είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο μέταλλο σε μαύρο χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες. Μία κομψή και καλαίσθητη επιλογή για το χώρο του μπάνιου σου.Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο και συσκευασμένο. Περιέχει αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγ..
Κωδικός Προϊόντος: 700-00607
Σετ μπάνιου που περιλαμβάνει έναν κάδο και ένα πιγκάλ. Είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο μέταλλο σε ροζ-χρυσό χρώμα. Ο κάδος έχει χωρητικότητα 7 λίτρων. Μία κομψή και καλαίσθητη επιλογή για το χώρο του μπάνιου σας.Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο και συσκευασμένο. Περιέχει αναλυτικές οδ..
Κωδικός Προϊόντος: 700-00557
Κάδος απορριμμάτων πεντάλ 20 λίτρων ανοξείδωτος σε χρώμα ασημί. Ιδανική και κομψή επιλογή για κάθε χώρο καθώς μπορεί εύκολα να εναρμονιστεί με τον χώρο που θα το τοποθετήσετε...
Κωδικός Προϊόντος: 700-00574
Σετ μπάνιου που περιλαμβάνει έναν κάδο και ένα πιγκάλ.Είναι κατασκευασμένο απόανοξείδωτο,υψηλής αισθητικής και ποιότητας σε ασημί χρώμα. Μία κομψή και καλαίσθητη επιλογή για το χώρο του μπάνιου σου.Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο και συσκευασμένο. Περιέχει αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησ..
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)