ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σου
Κερδίστε με την εγγραφή σας αποκλειστικά προνόμια συνεργάτη B2B, για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλέστε 2382022137

Καρέκλες εξωτερικού χώρου

Κωδικός Προϊόντος: 100-03594
Καρέκλα catering βαρέους τύπου Tif PP ανακυκλώσιμη λευκό-γκριΓια εσάς που ψάχνετε μία καρέκλα υψηλής αισθητικής που να συνδυάζει αντοχή, άνεση και εργονομία, η Tif είναι η καλύτερη πρόταση της αγοράς. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό πολυπροπυλένιο η Tif προσφέρ..
Κωδικός Προϊόντος: 381-00052
Καρέκλα πλαστική σε χρώμα μπεζ από πλαστικό υψηλής ποιότητας, όπως επίσης είναι στοιβαζόμενη για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση, ιδανική για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση.Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται μονταρισμένο, όπως απεικονίζεται στη φωτογραφία.Διαστάσεις: 50x53x89 εκ...
Κωδικός Προϊόντος: 100-03686
Καρέκλα catering-συνεδρίου πτυσσόμενη Pik λευκό Αν ψάχνεις ένα ευέλικτο και ανθεκτικό κάθισμα που να μεταφέρεται εύκολα ανά πάσα στιγμή για: Εκδρομές, camping, catering ή ακόμη και για το μπαλκόνι ή τον κήπο σου, το μοντέλο Pik είναι η λύση.Είναι πτυσσόμενο με αποτέλεσμα να αποθηκεύεται κατα..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03067
Καρέκλα βαρέως τύπου, κατασκευασμένη από μέταλλο υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στον χρόνο σε χρώμα μαύρο, με μαξιλάρι καθίσματος από pvc άριστης ποιότητας στο ίδιο χρώμα. Ιδανική και κομψή επιλογή τόσο για τον επαγγελματικό όσο και για τον προσωπικό σας χώρο καθώς μπορεί εύκολα να εναρμονιστε..
Κωδικός Προϊόντος: 594-00130
Καρέκλα κατασκευασμένη από σταθερό μεταλλικό σκελετό σε γκρι σφυρήλατο χρώμα και έδρα από σχοινί με πλέξη rattan εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο σε μπεζ χρώμα. Ιδανική και πρακτική επιλογή που θα ανανεώσει τη διακόσμηση του χώρου που θα την τοποθετήσετε και θα βοηθήσεισ την..
Κωδικός Προϊόντος: 594-00132
Καρέκλα κατασκευασμένη από σταθερό μεταλλικό σκελετό σε εκρού χρώμα και έδρα από σχοινί με πλέξη rattan εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο σε μπεζ χρώμα. Ιδανική και πρακτική επιλογή που θα ανανεώσει τη διακόσμηση του χώρου που θα την τοποθετήσετε και θα βοηθήσεισ την οργάνωσή..
Κωδικός Προϊόντος: 594-00134
Καρέκλα κατασκευασμένη από σταθερό μεταλλικό σκελετό σε λευκό χρώμα και έδρα από σχοινί με πλέξη rattan εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο σε μπεζ χρώμα. Ιδανική και πρακτική επιλογή που θα ανανεώσει τη διακόσμηση του χώρου που θα την τοποθετήσετε και θα βοηθήσεισ την οργάνωσή..
Κωδικός Προϊόντος: 594-00135
Καρέκλα κατασκευασμένη από σταθερό μεταλλικό σκελετό σε μαύρο gloss χρώμα και έδρα από σχοινί με πλέξη rattan εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο σε μπεζ χρώμα. Ιδανική και πρακτική επιλογή που θα ανανεώσει τη διακόσμηση του χώρου που θα την τοποθετήσετε και θα βοηθήσεισ την ο..
Κωδικός Προϊόντος: 594-00133
Καρέκλα κατασκευασμένη από σταθερό μεταλλικό σκελετό σε καφέ χρώμα και έδρα από σχοινί με πλέξη rattan εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο σε μπεζ χρώμα. Ιδανική και πρακτική επιλογή που θα ανανεώσει τη διακόσμηση του χώρου που θα την τοποθετήσετε και θα βοηθήσεισ την οργάνωσή ..
Κωδικός Προϊόντος: 594-00141
Καρέκλα κατασκευασμένη από σταθερό μεταλλικό σκελετό σε εκρού χρώμα και έδρα από τεχνόδερμα (PU) εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο σε μαύρο χρώμα. Ιδανική και πρακτική επιλογή που θα ανανεώσει τη διακόσμηση του χώρου που θα την τοποθετήσετε και θα βοηθήσεισ την οργάνωσή του. ..
Κωδικός Προϊόντος: 594-00142
Καρέκλα κατασκευασμένη από σταθερό μεταλλικό σφυρίλατο σκελετό σε καφέ χρώμα και έδρα από τεχνόδερμα (PU) εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο σε μαύρο χρώμα. Ιδανική και πρακτική επιλογή που θα ανανεώσει τη διακόσμηση του χώρου που θα την τοποθετήσετε και θα βοηθήσεισ την οργάν..
Κωδικός Προϊόντος: 594-00143
Καρέκλα κατασκευασμένη από σταθερό μεταλλικό σκελετό σε λευκό χρώμα και έδρα από τεχνόδερμα (PU) εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο σε μαύρο χρώμα. Ιδανική και πρακτική επιλογή που θα ανανεώσει τη διακόσμηση του χώρου που θα την τοποθετήσετε και θα βοηθήσεισ την οργάνωσή του. ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)