ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σου
Κερδίστε με την εγγραφή σας αποκλειστικά προνόμια συνεργάτη B2B, για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλέστε 2382022137

Επιπλα τηλεόρασης

Κωδικός Προϊόντος: 100-02889
Έπιπλο τηλεόρασης σε minimal σχεδιασμό που σας παρέχει εργονομία και άνεση. Είναι κατασκευασμένο από μελαμίνη άριστης ποιότητας και ανθεκτικότητας σε απόχρωση μαύρου γρανίτη, ενώ η βάση στήριξής του είναι μεταλλική σε μαύρη απόχρωση. Διαθέτει δύο ράφια για να τοποθετήσετε τις ηλεκτρονικές σας συσκε..
Κωδικός Προϊόντος: 100-02887
Έπιπλο τηλεόρασης σε minimal σχεδιασμό που σας παρέχει εργονομία και άνεση. Είναι κατασκευασμένο από μελαμίνη άριστης ποιότητας και ανθεκτικότητας σε σκούρο καρυδί χρώμα, ενώ η βάση στήριξής του είναι μεταλλική σε μαύρη απόχρωση. Διαθέτει δύο ράφια για να τοποθετήσετε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03608
Έπιπλο τηλεόρασης επιτοίχιο κατασκευασμένο από μελαμίνη υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στον χρόνο σε χρώμα atlantic pine/λευκό. Διαθέτει μονοκόμματο ντουλάπι για την αποθήκευση αντικειμένων και σύστημα ανοίγματος με ένα απλό πάτημα. Ιδανική και κομψή επιλογή για κάθε χώρο καθώς μπορεί εύκολα να..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03609
Έπιπλο τηλεόρασης επιτοίχιο κατασκευασμένο από μελαμίνη υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στον χρόνο σε χρώμα atlantic pine. Διαθέτει μονοκόμματο ντουλάπι για την αποθήκευση αντικειμένων και σύστημα ανοίγματος με ένα απλό πάτημα. Ιδανική και κομψή επιλογή για κάθε χώρο καθώς μπορεί εύκολα να εναρμ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03610
Έπιπλο τηλεόρασης επιτοίχιο κατασκευασμένο από μελαμίνη υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στον χρόνο σε χρώμα atlantic pine/ανθρακί. Διαθέτει μονοκόμματο ντουλάπι για την αποθήκευση αντικειμένων και σύστημα ανοίγματος με ένα απλό πάτημα. Ιδανική και κομψή επιλογή για κάθε χώρο καθώς μπορεί εύκολα ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03118
Έπιπλο τηλεόρασης κατασκευασμένο από μελαμίνη υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στον χρόνο σε χρώμα λευκό. Ιδανική και κομψή επιλογή για κάθε χώρο καθώς μπορεί εύκολα να εναρμονιστεί με την υπάρχουσα διακόσμηση και να ομορφύνει τον χώρο που θα τοποθετηθεί.Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03119
Έπιπλο τηλεόρασης κατασκευασμένο από μελαμίνη υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στον χρόνο σε χρώμα σονόμα. Ιδανική και κομψή επιλογή για κάθε χώρο καθώς μπορεί εύκολα να εναρμονιστεί με την υπάρχουσα διακόσμηση και να ομορφύνει τον χώρο που θα τοποθετηθεί.Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάρισ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03116
Έπιπλο τηλεόρασης κατασκευασμένο από μελαμίνη υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στον χρόνο σε χρώμα σονόμα. Ιδανική και κομψή επιλογή για κάθε χώρο καθώς μπορεί εύκολα να εναρμονιστεί με την υπάρχουσα διακόσμηση και να ομορφύνει τον χώρο που θα τοποθετηθεί.Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάρισ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03613
Έπιπλο τηλεόρασης επιτοίχιο κατασκευασμένο από μελαμίνη υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στον χρόνο σε χρώμα atlantic pine/λευκό. Διαθέτει μονοκόμματο ντουλάπι για την αποθήκευση αντικειμένων, δύο ανοιχτά ράφια και σύστημα ανοίγματος με ένα απλό πάτημα. Ιδανική και κομψή επιλογή για κάθε χώρο καθ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03611
Έπιπλο τηλεόρασης επιτοίχιο κατασκευασμένο από μελαμίνη υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στον χρόνο σε χρώμα atlantic pine. Διαθέτει μονοκόμματο ντουλάπι για την αποθήκευση αντικειμένων, δύο ανοιχτά ράφια και σύστημα ανοίγματος με ένα απλό πάτημα. Ιδανική και κομψή επιλογή για κάθε χώρο καθώς μπο..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03612
Έπιπλο τηλεόρασης επιτοίχιο κατασκευασμένο από μελαμίνη υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στον χρόνο σε χρώμα atlantic pine/ανθρακί. Διαθέτει μονοκόμματο ντουλάπι για την αποθήκευση αντικειμένων, δύο ανοιχτά ράφια και σύστημα ανοίγματος με ένα απλό πάτημα. Ιδανική και κομψή επιλογή για κάθε χώρο κ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03469
Έπιπλο τηλεόρασης iso χρώμα sonoma-μαύρο 120x33x40εκΗ κομψότητα, η ποιότητα και το minimal design είναι το στυλ σου;Αν ναι, τότε το έπιπλο τηλεόρασης iso έχει φτιαχτεί για εσένα. Με μοντέρνο σχεδιασμό, ανθεκτικά υλικά και χώρο αποθήκευσης μικροαντικειμένων. Τεχνικά χαρακτηριστικά:* Κατασκ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 23 (2 Σελ.)