ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σου
Κερδίστε με την εγγραφή σας αποκλειστικά προνόμια συνεργάτη B2B, για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλέστε 2382022137

Έπιπλα εισόδου

Κωδικός Προϊόντος: 100-01880
Παπουτσοθήκη με πέντε ράφια κατασκευασμένη από πλαστικό υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στον χρόνο σε χρώμα καφέ με μπεζ. Ιδανική και κομψή επιλογή τόσο για τον επαγγελματικό όσο και για τον προσωπικό σας χώρο καθώς θα χαρίσει στον χώρο σας ένα ιδιαίτερο στυλ. Η παπουτσοθήκη διαθέτει ράφια για ν..
Κωδικός Προϊόντος: 700-00978
Παπουτσοθήκη υφασμάτινη μεγάλης χωριτηκότητας σε μπλε χρώμα δύο θέσεων πολύ πρακτική και ελαφριά. Ιδανική επιλογή για τον επαγγελματικό ή τον προσωπικό σας χώρο.Διαστάσεις: 60x35x85 εκ...
Κωδικός Προϊόντος: 700-00611
Παπουτσοθήκη διώροφη κατασκευασμένη από ξύλο σε φυσικό χρώμα. Ιδανική και πρακτική επιλογή για τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο.Διαστάσεις:74x26x30εκ...
Κωδικός Προϊόντος: 100-01729
Καλόγερος με ενισχυμένο μεταλλικό σκελετό σε χρώμα λευκό. Ο σχεδιασμός του ακολουθεί πρακτικά πρότυπα, για να σας προσφέρει οργάνωση και τάξη στο δωμάτιο όπου θα τοποθετηθεί. Στηρίζεται πάνω σε τρία γερά πόδια, που εξασφαλίζουν και την σταθερότητά του. Διαθέτει στο πάνω μέρος του αλλά στη μέση κρεμά..
Κωδικός Προϊόντος: 700-00612
Παπουτσοθήκη τριώροφη κατασκευασμένη από ξύλο σε φυσικό χρώμα. Ιδανική και πρακτική επιλογή για τον επαγγελματικό ή τον προσωπικό σας χώρο.Διαστάσεις:74x26x49εκ...
Κωδικός Προϊόντος: 100-03293
Κρεμάστρα ρούχων δαπέδου από μέταλλο υψηλής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και το χρόνο σε μαύρο χρώμα. Ιδανική και κομψή επιλογή για κάθε χώρο καθώς μπορεί εύκολα να εναρμονιστεί με την υπάρχουσα διακόσμηση και να σας βοηθήσει στην τακτοποίηση ρούχων και παλτό.Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται..
Κωδικός Προϊόντος: 100-01730
Καλόγερος με ενισχυμένο μεταλλικό σκελετό σε χρώμα λευκό. Ο σχεδιασμός του ακολουθεί πρακτικά πρότυπα, για να σας προσφέρει οργάνωση και τάξη στο δωμάτιο όπου θα τοποθετηθεί. Στηρίζεται πάνω σε τρία γερά πόδια, που εξασφαλίζουν και την σταθερότητά του. Διαθέτει στο πάνω μέρος του αλλά στη μέση κρεμά..
Κωδικός Προϊόντος: 100-01171
Καλόγερος κατασκευασμένος από ενισχυμένο μεταλλικό σκελετό σε σκούρο καρυδί χρώμα, με μαρμάρινη στρογγυλή βάση στήριξης. Ο σχεδιασμός του ακολουθεί πρακτικά πρότυπα, για να σας προσφέρει οργάνωση και τάξη στο δωμάτιο όπου θα τοποθετηθεί. Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο και συσκευασμένο. ..
Κωδικός Προϊόντος: 700-00613
Παπουτσοθήκη τετραώροφη κατασκευασμένη από ξύλο σε φυσικό χρώμα. Ιδανική και πρακτική επιλογή για τον επαγγελματικό ή τον προσωπικό σας χώρο.Διαστάσεις:74x26x64εκ...
Κωδικός Προϊόντος: 100-03292
Καλόγερος κατασκευασμένος από μέταλλο εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και το χρόνο σε λευκό χρώμα με μαρμάρινη στρογγυλή βάση. Ιδανική επιλογή για να σας προσφέρει οργάνωση και τάξη στο δωμάτιο όπου θα τοποθετηθεί.Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο και συσκευασμένο. Περιέχει αν..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03012
Παπουτσοθήκη-ραφίερα με τέσσερα επιπέδα κατασκευασμένη από ενισχυμένο μασίφ ξύλινο σκελετό άριστης ποιότητας και ανθεκτικότητας σε φυσικό χρώμα. Το προιόν διαθέτει χειρολαβές και την εύκολη μεταφορά του Ιδανική επιλογή, η οποία μπορεί να συνδυαστεί με μεγάλη ποικιλία επίπλων και χρωμάτων.Σημείωσ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03010
Παπουτσοθήκη-ραφίερα με τέσσερα επιπέδα κατασκευασμένη από ενισχυμένο μασίφ ξύλινο σκελετό άριστης ποιότητας και ανθεκτικότητας σε φυσικό χρώμα. Ιδανική επιλογή, η οποία μπορεί να συνδυαστεί με μεγάλη ποικιλία επίπλων και χρωμάτων.Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο και συσκευασμένο. Περ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 53 (5 Σελ.)