ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σου
Κερδίστε με την εγγραφή σας αποκλειστικά προνόμια συνεργάτη B2B, για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλέστε 2382022137

Κουρτίνες-πατάκια μπάνιου

Κωδικός Προϊόντος: 700-00814
Κουρτίνα μπάνιου κατασκευασμένη από ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο σε aqua χρώμα. Περιλαμβάνει κρίκους για την τοποθέτησή της και για καλύτερη στήριξη. Ιδανική και πρακτική επιλογή που θα ανανεώσει τη διακόσμηση του μπάνιου σας. Διαστάσεις:180x200εκ...
Κωδικός Προϊόντος: 700-00813
Κουρτίνα μπάνιου κατασκευασμένη από ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο σε ροζ χρώμα. Περιλαμβάνει κρίκους για την τοποθέτησή της και για καλύτερη στήριξη. Ιδανική και πρακτική επιλογή που θα ανανεώσει τη διακόσμηση του μπάνιου σας. Διαστάσεις:180x200εκ...
Κωδικός Προϊόντος: 700-00811
Σετ μπάνιου το οποίο περιλαμβάνει ένα πατάκι σιλικόνης εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο σε γαλάζιο χρώμα και μία κουρτίνα σε πολύχρωμη με σχέδια. Η κουρτίνα διαθέτει κρίκους για καλύτερη στήριξη. Ιδανική και πρακτική επιλογή που θα ανανεώσει τη διακόσμηση του μπάνιου σας και..
Κωδικός Προϊόντος: 700-00809
Σετ μπάνιου το οποίο περιλαμβάνει ένα πατάκι σιλικόνης εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο σε γκρι χρώμα και μία κουρτίνα σε γκρι χρώμα με σχέδια. Η κουρτίνα διαθέτει κρίκους για καλύτερη στήριξη. Ιδανική και πρακτική επιλογή που θα ανανεώσει τη διακόσμηση του μπάνιου σας και θ..
Κωδικός Προϊόντος: 700-00812
Σετ μπάνιου το οποίο περιλαμβάνει ένα πατάκι σιλικόνης εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο σε γκρι χρώμα και μία κουρτίνα λευκή με γκρι σχέδια. Η κουρτίνα διαθέτει κρίκους για καλύτερη στήριξη. Ιδανική και πρακτική επιλογή που θα ανανεώσει τη διακόσμηση του μπάνιου σας και θα β..
Κωδικός Προϊόντος: 700-00810
Σετ μπάνιου το οποίο περιλαμβάνει ένα πατάκι σιλικόνης εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο σε χακί χρώμα και μία κουρτίνα πολύχρωμη με σχέδια. Η κουρτίνα διαθέτει κρίκους για καλύτερη στήριξη. Ιδανική και πρακτική επιλογή που θα ανανεώσει τη διακόσμηση του μπάνιου σας και θα βο..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)