ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σου
Κερδίστε με την εγγραφή σας αποκλειστικά προνόμια συνεργάτη B2B, για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλέστε 2382022137

Πετσέτες

Κωδικός Προϊόντος: 700-00886
Σετ πετσέτες τριών τεμαχίων κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο. Το σετ διαθέτε μία πετσέτα χεριών, μία πετσέτα προσώπου και μία πετσέτα σώματος. Ιδανική και πρακτική επιλογή για όλες τις ηλικίες και για τον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώ..
Κωδικός Προϊόντος: 700-00862
Σετ πετσέτες τριών τεμαχίων από 100% βαμβάκι εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο σε γαλάζιο χρώμα. Το σετ διαθέτει μία πετσέτα χεριών, μία πετσέτα προσώπου και μία πετσέτα σώματος. Ένα σετ πετσετών κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και για τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρ..
Κωδικός Προϊόντος: 700-00864
Σετ πετσέτες τριών τεμαχίων από 100% βαμβάκι εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο σε γκρι χρώμα. Το σετ διαθέτει μία πετσέτα χεριών, μία πετσέτα προσώπου και μία πετσέτα σώματος. Ένα σετ πετσετών κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και για τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. ..
Κωδικός Προϊόντος: 700-00865
Σετ πετσέτες τριών τεμαχίων από 100% βαμβάκι εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο σε λευκό χρώμα. Το σετ διαθέτει μία πετσέτα χεριών, μία πετσέτα προσώπου και μία πετσέτα σώματος. Ένα σετ πετσετών κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και για τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο...
Κωδικός Προϊόντος: 700-00863
Σετ πετσέτες τριών τεμαχίων από 100% βαμβάκι εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο σε μπεζ χρώμα. Το σετ διαθέτει μία πετσέτα χεριών, μία πετσέτα προσώπου και μία πετσέτα σώματος. Ένα σετ πετσετών κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και για τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο. ..
Κωδικός Προϊόντος: 700-00734
Σετ πετσέτες τριών τεμαχίων από 100% βαμβάκι εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο σε πράσινο χρώμα. Το σετ διαθέτει μία πετσέτα χεριών, μία πετσέτα προσώπου και μία πετσέτα σώματος. Ένα σετ πετσετών κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και για τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρ..
Κωδικός Προϊόντος: 700-00861
Σετ πετσέτες τριών τεμαχίων από 100% βαμβάκι εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο σε σάπιο μήλο χρώμα. Το σετ διαθέτει μία πετσέτα χεριών, μία πετσέτα προσώπου και μία πετσέτα σώματος. Ένα σετ πετσετών κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και για τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας ..
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)