ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σου
Κερδίστε με την εγγραφή σας αποκλειστικά προνόμια συνεργάτη B2B, για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλέστε 2382022137

Ντουλάπες εξωτερικού χώρου

Κωδικός Προϊόντος: 642-00007
Ντουλάπα μονόφυλλη από ενισχυμένο πλαστικό υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας σε λευκό-μπεζ χρώμα. Διαθέτει 2 εσωτερικά ράφια για να οργανώσετε το χώρο σας. Μία πρακτική επιλογή η οποία θα σας βοηθήσει στην οργάνωση και στην τακτοποιήση του χώρο σας.Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο και σ..
Κωδικός Προϊόντος: 642-00015
Χαμηλή δίφυλλη ντουλάπα από ενισχυμένο πλαστικό υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας σε ανθρακί-γκρι χρώμα. Διαθέτει 2 εσωτερικά ράφια, μέγιστης αντοχής 25 κιλών έκαστο, για να οργανώσετε το χώρο σας. Μία πρακτική επιλογή η οποία θα σας βοηθήσει στην οργάνωση και στην τακτοποιήση του χώρου σας.Σημείω..
Κωδικός Προϊόντος: 642-00005
Ντουλάπα δίφυλλη ενισχυμένο πλαστικό υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας σε λευκό-μπεζ χρώμα. Διαθέτει 2 εσωτερικά ράφια για να οργανώσετε το χώρο σας. Μία πρακτική επιλογή η οποία θα σας βοηθήσει στην οργάνωση και στην τακτοποιήση του χώρο σας.Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο και συσκευα..
Κωδικός Προϊόντος: 642-00006
Ντουλάπα μονόφυλλη από ενισχυμένο πλαστικό υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας σε γκρι-ανθρακί χρώμα. Διαθέτει 4 εσωτερικά ράφια για να οργανώσετε το χώρο σας. Μία πρακτική επιλογή η οποία θα σας βοηθήσει στην οργάνωση και στην τακτοποιήση του χώρο σας.Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο και..
Κωδικός Προϊόντος: 642-00016
Ντουλάπα μονόφυλλη από ενισχυμένο πλαστικό υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας σε μπεζ-λευκό χρώμα. Διαθέτει 4 εσωτερικά ράφια, μέγιστης αντοχής 25 κιλών έκαστο, για να οργανώσετε το χώρο σας. Μία πρακτική επιλογή η οποία θα σας βοηθήσει στην οργάνωση και στην τακτοποιήση του χώρου σας.Σημείωση: Το ..
Κωδικός Προϊόντος: 700-01099
Ντουλάπα δίφυλλη με ενισχυμένο πλαστικό υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας σε μπεζ/καφέ χρώμα. Διαθέτει τέσσερα εσωτερικά ράφια για την αποθήκευση των αντικειμένων σας. Μία πρακτική επιλογή η οποία θα σας βοηθήσει στην οργάνωση και στην τακτοποιήση του χώρου σας.Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμον..
Κωδικός Προϊόντος: 642-00014
Ντουλάπα δίφυλλη από ενισχυμένο πλαστικό υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας σε ανθρακί-γκρι χρώμα. Διαθέτει χώρισμα εσωτερικά με 4 ρυθμιζόμενα ράφια για να οργανώσετε το χώρο σας με τον καλύτερο τρόπο. Μία πρακτική επιλογή η οποία θα σας βοηθήσει στην οργάνωση και στην τακτοποιήση του χώρου σας.Ση..
Κωδικός Προϊόντος: 642-00013
Ντουλάπα δίφυλλη από ενισχυμένο πλαστικό υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας σε ανθρακί-γκρι χρώμα. Διαθέτει 4 εσωτερικά ράφια, με μέγιστη αντοχή 25 κιλών σε βάρος έκαστο, για να οργανώσετε το χώρο σας, . Μία πρακτική επιλογή η οποία θα σας βοηθήσει στην αποθήκευση και στην οργάνωση του χώρου σας...
Κωδικός Προϊόντος: 642-00003
Ντουλάπα δίφυλλη ενισχυμένο πλαστικό υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας σε λευκό-μπεζ χρώμα. Διαθέτει 4 εσωτερικά ράφια για να οργανώσετε το χώρο σας. Μία πρακτική επιλογή η οποία θα σας βοηθήσει στην οργάνωση και στην τακτοποιήση του χώρο σας.Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο και συσκευα..
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)