ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σου
Κερδίστε με την εγγραφή σας αποκλειστικά προνόμια συνεργάτη B2B, για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλέστε 2382022137

Πολυθρόνες σαλονιού

Κωδικός Προϊόντος: 100-03148
Πολυθρόνα σαλονιού κατασκευασμένη από ενισχυμένο μεταλλικό σκελετό σε μάυρο χρώμα επενδυμένη από ύφασμα άριστης ποιότητας και ανθεκτικότητας σε γκρί χρώμα. Διαθέτει σύστημα ανάκλισης πλάτης πέντε θέσεων για στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης. Τα μπράτσα των καθισμάτων είναι σταθερά και επενδυμένα με υ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-02724
Πολυθρόνα σαλονιού κατασκευασμένη από ενισχυμένο μεταλλικό σκελετό σε χρυσό ματ χρώμα επενδυμένη από ύφασμα βελούδο υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στον χρόνο σε χρώμα γκρι. Ιδανική και κομψή επιλογή για κάθε χώρο καθώς μπορεί εύκολα να εναρμονιστεί με την υπάρχουσα διακόσμηση και να σας χαρίσει..
Κωδικός Προϊόντος: 100-02725
Πολυθρόνα σαλονιού κατασκευασμένη από ενισχυμένο μεταλλικό σκελετό σε χρυσό ματ χρώμα επενδυμένη από ύφασμα βελούδο υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στον χρόνο σε χρώμα κυπαρισσί. Ιδανική και κομψή επιλογή για κάθε χώρο καθώς μπορεί εύκολα να εναρμονιστεί με την υπάρχουσα διακόσμηση και να σας χα..
Κωδικός Προϊόντος: 100-02732
Πολυθρόνα σαλονιού κατασκευασμένη από ενισχυμένο μεταλλικό σκελετό σε χρυσό γυαλιστέρο χρώμα επενδυμένη από ύφασμα βελούδο υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στον χρόνο σε χρώμα βυσσινί. Ιδανική και κομψή επιλογή για κάθε χώρο καθώς μπορεί εύκολα να εναρμονιστεί με την υπάρχουσα διακόσμηση και να ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-02730
Πολυθρόνα σαλονιού κατασκευασμένη από ενισχυμένο μεταλλικό σκελετό σε χρυσό γυαλιστέρο χρώμα επενδυμένη από ύφασμα βελούδο υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στον χρόνο σε χρώμα γκρι. Ιδανική και κομψή επιλογή για κάθε χώρο καθώς μπορεί εύκολα να εναρμονιστεί με την υπάρχουσα διακόσμηση και να σας..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03390
Πολυθρόνα LInxi ύφασμα ψαθωτό ανοιχτό γκρι 85x83x103εκΗ πολυθρόνα Linxi θα διακοσμήσει εξαιρετικά τον χώρο σας με το μοναδικό της στυλ. Η άνετη, πολυτελής και εργονομική σχεδίασή της θα σας παρέχει άνεση και ξεκούραση κατά την διάρκεια των ωρών χαλάρωσής σας. Με την περιστρεφόμενη λειτουργία της, ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03388
Πολυθρόνα LInxi ύφασμα ψαθωτό λαδί 85x83x103εκΗ πολυθρόνα Linxi θα διακοσμήσει εξαιρετικά τον χώρο σας με το μοναδικό της στυλ. Η άνετη, πολυτελής και εργονομική σχεδίασή της θα σας παρέχει άνεση και ξεκούραση κατά την διάρκεια των ωρών χαλάρωσής σας. Με την περιστρεφόμενη λειτουργία της, την καθι..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03389
Πολυθρόνα LInxi ύφασμα ψαθωτό λευκο πάγου 85x83x103εκΗ πολυθρόνα Linxi θα διακοσμήσει εξαιρετικά τον χώρο σας με το μοναδικό της στυλ. Η άνετη, πολυτελής και εργονομική σχεδίασή της θα σας παρέχει άνεση και ξεκούραση κατά την διάρκεια των ωρών χαλάρωσής σας. Με την περιστρεφόμενη λειτουργία της, τ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03393
Πολυθρόνα Mirabel ύφασμα γκρι 81x83x99εκΗ πολυθρόνα Mirabel θα διακοσμήσει εξαιρετικά τον χώρο σας με το μοναδικό της στυλ. Η άνετη, πολυτελής και εργονομική σχεδίασή της θα σας παρέχει άνεση και ξεκούραση κατά την διάρκεια των ωρών χαλάρωσής σας. Με την περιστρεφόμενη λειτουργία της, την καθιστά ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03394
Πολυθρόνα Mirabel ύφασμα μπεζ-γκρι 81x83x99εκΗ πολυθρόνα Mirabel θα διακοσμήσει εξαιρετικά τον χώρο σας με το μοναδικό της στυλ. Η άνετη, πολυτελής και εργονομική σχεδίασή της θα σας παρέχει άνεση και ξεκούραση κατά την διάρκεια των ωρών χαλάρωσής σας. Με την περιστρεφόμενη λειτουργία της, την καθ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03391
Πολυθρόνα Mirabel ύφασμα μπλε 81x83x99εκΗ πολυθρόνα Mirabel θα διακοσμήσει εξαιρετικά τον χώρο σας με το μοναδικό της στυλ. Η άνετη, πολυτελής και εργονομική σχεδίασή της θα σας παρέχει άνεση και ξεκούραση κατά την διάρκεια των ωρών χαλάρωσής σας. Με την περιστρεφόμενη λειτουργία της, την καθιστά ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03392
Πολυθρόνα Mirabel ύφασμα πράσινο 81x83x99εκΗ πολυθρόνα Mirabel θα διακοσμήσει εξαιρετικά τον χώρο σας με το μοναδικό της στυλ. Η άνετη, πολυτελής και εργονομική σχεδίασή της θα σας παρέχει άνεση και ξεκούραση κατά την διάρκεια των ωρών χαλάρωσής σας. Με την περιστρεφόμενη λειτουργία της, την καθισ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 17 (2 Σελ.)