ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σου
Κερδίστε με την εγγραφή σας αποκλειστικά προνόμια συνεργάτη B2B, για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλέστε 2382022137

Δαπέδου

Κωδικός Προϊόντος: 100-03354
Φωτιστικό δαπέδου με βάση από ενισχυμένο MDF σε χρώμα σονόμα, σε στυλ τρίποδα για σταθερό αποτέλεσμα. Το κυλινδρικό καπέλο του είναι κατασκευασμένο από PVC μεγάλης ανθεκτικότητας και επενδυμένο με ασυναγώνιστης ποιότητας σε κροκί χρώμα. Μία μοντέρνα πρόταση που θα ανανεώσει το design του χώρου της π..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03355
Φωτιστικό δαπέδου με βάση από ενισχυμένο MDF σε χρώμα σονόμα, σε στυλ τρίποδα για σταθερό αποτέλεσμα. Το κυλινδρικό καπέλο του είναι κατασκευασμένο από PVC μεγάλης ανθεκτικότητας και επενδυμένο με ασυναγώνιστης ποιότητας σε μαύρο χρώμα. Μία μοντέρνα πρόταση που θα ανανεώσει το design του χώρου της π..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03352
Φωτιστικό δαπέδου με βάση από ενισχυμένο MDF σε χρώμα σονόμα, σε στυλ τρίποδα για σταθερό αποτέλεσμα. Το κυλινδρικό καπέλο του είναι κατασκευασμένο από PVC μεγάλης ανθεκτικότητας και επενδυμένο με ασυναγώνιστης ποιότητας σε μόκα χρώμα. Μία μοντέρνα πρόταση που θα ανανεώσει το design του χώρου της πρ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03356
Φωτιστικό δαπέδου με βάση από ενισχυμένο MDF σε χρώμα καρυδί, σε στυλ τρίποδα για σταθερό αποτέλεσμα. Το κυλινδρικό καπέλο του είναι κατασκευασμένο από PVC μεγάλης ανθεκτικότητας και επενδυμένο με ασυναγώνιστης ποιότητας σε γκρι χρώμα. Μία μοντέρνα πρόταση που θα ανανεώσει το design του χώρου της πρ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03359
Φωτιστικό δαπέδου με βάση από ενισχυμένο MDF σε χρώμα καρυδί, σε στυλ τρίποδα για σταθερό αποτέλεσμα. Το κυλινδρικό καπέλο του είναι κατασκευασμένο από PVC μεγάλης ανθεκτικότητας και επενδυμένο με ασυναγώνιστης ποιότητας σε κροκί χρώμα. Μία μοντέρνα πρόταση που θα ανανεώσει το design του χώρου της π..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03358
Φωτιστικό δαπέδου με βάση από ενισχυμένο MDF σε χρώμα καρυδί, σε στυλ τρίποδα για σταθερό αποτέλεσμα. Το κυλινδρικό καπέλο του είναι κατασκευασμένο από PVC μεγάλης ανθεκτικότητας και επενδυμένο με ασυναγώνιστης ποιότητας σε μαύρο χρώμα. Μία μοντέρνα πρόταση που θα ανανεώσει το design του χώρου της π..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03368
Φωτιστικό δαπέδου με βάση από ενισχυμένο MDF σε χρώμα σονόμα, σε στυλ τρίποδα για σταθερό αποτέλεσμα. Το κυλινδρικό καπέλο του είναι κατασκευασμένο από PVC μεγάλης ανθεκτικότητας και επενδυμένο με ασυναγώνιστης ποιότητας σε γκρι χρώμα. Μία μοντέρνα πρόταση που θα ανανεώσει το design του χώρου της πρ..
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)