ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σου
Κερδίστε με την εγγραφή σας αποκλειστικά προνόμια συνεργάτη B2B, για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλέστε 2382022137

Καναπέδες

Κωδικός Προϊόντος: 100-03268
Καναπές τριθέσιος βαρέως τύπου , ο οποίος μετατρέπεται σε κρεβάτι, κατασκευασμένος από μασίφ ξύλινο σκελετό και ύφασμα υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στον χρόνο σε χρώμα γκρι. Ιδανική και κομψή επιλογή για καθε χώρο καθώς μπορεί εύκολα να εναρμονιστεί με την υπάρχουσα διακόσμηση και να σας χαρί..
Κωδικός Προϊόντος: 100-02013
Καναπές γωνία αναστρέψιμος κατασκευασμένος από ενισχυμένο ξύλινο σκελετό και επενδυμένος από ύφασμα άριστης ποιότητας και ανθεκτικότητας στο χρόνο σε μοντέρνο καφε χρώμα. Η αναστρέψιμη γωνία σας δίνει την δυνατότητα να τοποθετήσετε τον καναπέ σας όπως σας εξυπηρετεί στο χώρο σας. Μία επιλογή που σας..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03487
Kαναπές κρεβάτι Romy 3θέσιος ύφασμα μπεζ 190x90x80εκΤεχνικά χαρακτηριστικά:Σταθερός ενισχυμένος σκελετός με εσωτερικά ελατήρια. Τα ελατήρια προσφέρουν αντοχή στο βάρος, στους κραδασμούς, τη χρήση και βοηθούν τον καναπέ να διατηρήσει το σχήμα του σε βάθος χρόνου.Foam για άνεση στο κάθισμα, ιμάντ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03237
Τριθέσιος καναπές-κρεβάτι κατασκευασμένος από ξύλινο σκελετό (βαρέους τύπου), υψηλής ποιότητας και υφασμάτινη βελούδινη επένδυση σε χρώμα γκρι. Ο καναπές διαθέτει σύστημα ανοίγματος κλικ κλακ για εύκολη χρήση και έχει έξτρα βοηθητικά πόδια για καλύτερη στήριξη. Ιδανική και κομψή επιλογή καθώς διαθέ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03239
Τριθέσιος καναπές-κρεβάτι κατασκευασμένος από ξύλινο σκελετό (βαρέους τύπου), υψηλής ποιότητας και υφασμάτινη βελούδινη επένδυση σε χρώμα καφέ. Ο καναπές διαθέτει σύστημα ανοίγματος κλικ κλακ για εύκολη χρήση και έχει έξτρα βοηθητικά πόδια για καλύτερη στήριξη. Ιδανική και κομψή επιλογή καθώς διαθέ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03238
Τριθέσιος καναπές-κρεβάτι κατασκευασμένος από ξύλινο σκελετό (βαρέους τύπου), υψηλής ποιότητας και υφασμάτινη βελούδινη επένδυση σε χρώμα μπεζ. Ο καναπές διαθέτει σύστημα ανοίγματος κλικ κλακ για εύκολη χρήση και έχει έξτρα βοηθητικά πόδια για καλύτερη στήριξη. Ιδανική και κομψή επιλογή καθώς διαθέ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03485
Kαναπές κρεβάτι LOR 3θέσιος ύφασμα γκρι 210x75x80εκΑς σας αρέσουν οι κλασσικές γραμμες με μοντέρνες πινελιές τότε ο καναπές-κρεβάτι LOR είναι η επιλογή σας.  Ένας τριθέσιος καναπές που συνδυάζει άνεση και αντοχή και μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε κρεβάτι προσφέροντας σας ένα ποιοτικό ύπνο. Εξ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03484
Kαναπές κρεβάτι LOR 3θέσιος ύφασμα γκρι-μπεζ 210x75x80εκΑς σας αρέσουν οι κλασσικές γραμμες με μοντέρνες πινελιές τότε ο καναπές-κρεβάτι LOR είναι η επιλογή σας.  Ένας τριθέσιος καναπές που συνδυάζει άνεση και αντοχή και μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε κρεβάτι προσφέροντας σας ένα ποιοτικό ύπν..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03246
Διθέσιος καναπές κρεβάτι κατασκευασμένος από ξύλινο σκελετό βαρέους τύπου και ύφασμα soft touch εξαιρετικής ποιότητας, καπιτοναρισμένο σε χρώμα γκρι. Με γωνιακά πόδια (5 εκατοστών) σε μαύρο χρώμα , επιπλέον πόδια για στήριξη και ενισχυμένο αποθηκευτικό χώρο με επένδυση μελαμίνης. Ο καναπές διαθέτει..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03606
Διθέσιος καναπές κρεβάτι κατασκευασμένος από ξύλινο σκελετό βαρέους τύπου και ύφασμα soft touch εξαιρετικής ποιότητας, καπιτοναρισμένο σε χρώμα γκρι. Με γωνιακά πόδια (5 εκατοστών) μαύρο χρώμα, επιπλέον πόδια για στήριξη και ενισχυμένο αποθηκευτικό χώρο με επένδυση μελαμίνης. Ο καναπές διαθέτει σύστ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03245
Διθέσιος καναπές κρεβάτι κατασκευασμένος από ξύλινο σκελετό βαρέους τύπου και ύφασμα soft touch εξαιρετικής ποιότητας, καπιτοναρισμένο σε χρώμα μπεζ. Με γωνιακά πόδια (5 εκατοστών) σε μαύρο χρώμα, επιπλέον πόδια για στήριξη και ενισχυμένο αποθηκευτικό χώρο με επένδυση μελαμίνης. Ο καναπές διαθέτει ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03241
Τριθέσιος καναπές κρεβάτι κλικ-κλακ κατασκευασμένος από ξύλινο σκελετό (βαρέους τύπου), υψηλής ποιότητας και υφασμάτινη βελούδινη επένδυση σε χρώμα γκρι.Με γωνιακά πόδια ύψους 5εκ, σε απομίμηση ξύλου και ενισχυμένο αποθηκευτικό χώρο με επένδυση μελαμίνης, καθώς και υφασμάτινη επένδυση στην πλάτη. Ο..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 26 (3 Σελ.)