ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σου
Κερδίστε με την εγγραφή σας αποκλειστικά προνόμια συνεργάτη B2B, για τηλεφωνική εξυπηρέτηση καλέστε 2382022137

Συρταριέρες

Κωδικός Προϊόντος: 700-01041
Συρταριέρα που αποτελείται από τρία συρτάρια ευρύχωρα και άνετα ώστε να σας προσφέρουν επαρκή χώρο αποθήκευσης. Ο σκελετός της είναι κατασκευασμένος από μέταλλο και MDF, ενώ τα συρτάρια έχουν επενδυθεί από ύφασμα υψηλής ποιότητας σε γκρι απόχρωση. Διαθέτει κομψά μεταλλικά χερούλια. Μία πρακτική κα..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03583
Τουαλέτα κατασκευασμένη από μελαμίνη σε καρυδί χρώμα. Η τουαλέτα διαθέτει ένα συρτάρι με μεταλλικό πόμολο. Το συρτάρι είναι ευρύχωρο για να μπορείτε να αποθηκεύσετε τα βασικά σας αντικείμενα.Διαστάσεις:80X40X76Yεκ.Διαστάσεις συρταριού: 68x31,5x7Y εκ.Παρατηρησεις:1)Η τουαλέτα διατίθεται σε πα..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03585
Τουαλέτα κατασκευασμένη από μελαμίνη σε λευκή απόχρωση.Η τουαλέτα διαθέτει ένα συρτάρι με μεταλλικό πόμολο.Το συρτάρι είναι ευρύχωρο για να μπορείτε να αποθηκεύσετε τα βασικά σας αντικείμενα.Ένα εύχρηστο και ιδανικό έπιπλο για τη κρεβατοκάμαρα σας.Διαστάσεις: 80x40x76 εκ.Διαστάσεις συρταριού:..
Κωδικός Προϊόντος: 700-01043
Συρταριέρα κατασκευασμένη από σταθερό μεταλλικό σκελετό σε μαύρο χρώμα και ξύλινες επιφάνειες εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στη φθορά και στο χρόνο σε καρυδί χρώμα. Διαθέτει ένα συρτάρι ακι ένα ράφι για την τοποθέτηση και αποθήκευση των αντικειμένων σας. Ιδανική και πρακτική επιλογή που θα ανανε..
Κωδικός Προϊόντος: 100-02347
Συρταριέρα κατασκευασμένη από ενιχυμένο σκελετό μελαμίνης άριστης ποιότητας και κατασκευής σε χρώμα σονόμα. Περιλαμβάνει πέντε ευρύχωρα συρτάρια με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για να οργανώσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα. Μία διαχρονική επιλογή η οποία μπόρει να εναρμονιστεί εύκολα στην ήδη υπάρχουσα..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03589
Τουαλέτα - συρταριέρα κρεβατοκάμαρας, από μελαμίνη άριστης ποιότητας, σε καρυδί απόχρωση.Διαθέτει έξι ευρύχωρα συρτάρια για να τοποθετήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα. Τα χερούλια είναι μεταλλικά σε ασημί απόχρωση.Διαστάσεις: 120x41,5x76Y εκ.Διαστάσεις συρταριών: 50,5x32x14,5 εκ.Παρατηρήσεις..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03590
Τουαλέτα - συρταριέρα κρεβατοκάμαρας, από μελαμίνη άριστης ποιότητας, σε SONOMA απόχρωση.Διαθέτει έξι ευρύχωρα συρτάρια για να τοποθετήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα. Τα χερούλια είναι μεταλλικά σε ασημί απόχρωση.Διαστάσεις: 120x41,5x76Y εκ.Διαστάσεις συρταριών: 50,5x32x14,5 εκ.Παρατηρήσεις..
Κωδικός Προϊόντος: 306-00046
Συρταριέρα κατασκευασμένη από μελαμίνη υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στον χρόνο σε χρώμα καρυδί. Ιδανική και κομψή επιλογή για κάθε χώρο καθώς μπορεί εύκολα να εναρμονιστεί με την υπάρχουσα διακόσμηση και να ομορφύνει τον χώρο που θα τοποθετηθεί. Υπάρχουν τέσσερα συρτάρια για να αποθηκεύσετε τ..
Κωδικός Προϊόντος: 306-00014
Συρταριέρα κατασκευασμένη από μελαμίνη υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στον χρόνο σε χρώμα φυσικό μελί. Ιδανική και κομψή επιλογή για κάθε χώρο καθώς μπορεί εύκολα να εναρμονιστεί με την υπάρχουσα διακόσμηση και να ομορφύνει τον χώρο που θα τοποθετηθεί. Υπάρχουν τέσσερα συρτάρια για να αποθηκεύσ..
Κωδικός Προϊόντος: 100-03482
Συρταριέρα κατασκευασμένη από μελαμίνη υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στον χρόνο σε χρώμα μπεζ-γκρι. Μία κομψή επιλογή για τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο καθώς μπορεί να εναρμονιστεί με την υπάρχουσα διακόσμηση. Ιδανική επιλογή, η οποία μπορεί να συνδυαστεί με μεγάλη ποικιλία επίπλω..
Κωδικός Προϊόντος: 306-00015
Συρταριέρα κατασκευασμένη από μελαμίνη υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στον χρόνο σε χρώμα καρυδί. Ιδανική και κομψή επιλογή για κάθε χώρο καθώς μπορεί εύκολα να εναρμονιστεί με την υπάρχουσα διακόσμηση και να ομορφύνει τον χώρο που θα τοποθετηθεί. Υπάρχουν έξι ευρύχωρα συρτάρια για να αποθηκεύσ..
Κωδικός Προϊόντος: 306-00031
Συρταριέρα κατασκευασμένη από μελαμίνη υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας στον χρόνο σε χρώμα λευκό. Ιδανική και κομψή επιλογή για κάθε χώρο καθώς μπορεί εύκολα να εναρμονιστεί με την υπάρχουσα διακόσμηση και να ομορφύνει τον χώρο που θα τοποθετηθεί. Υπάρχουν έξι ευρύχωρα συρτάρια για να αποθηκεύσε..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)